Brittany Murphy (1977-2009)

Meghalt, nyugodjék békében. Tegnapelőtt néztem a Porban, múlt héten pedig a Ne szólj szájban. Kedvelem, jó színésznek tartom. A halálhír mellé rövid életrajzot is rittyentettek a kedves újságírók, de egyikben sem említették meg pl. a szerintem szenzációs A halott lány c. filmjét (ennyit az újságírók felkészültségéről).

Ami viszont undorító: a kedves kommentelők máris osztják az észt – ahogy mindig – az anorexiájáról, hogy minden anorexiást kényszergyógykezelésre kéne ítélni, hogy az ilyenek csak jó dolgukban nem esznek, hogy felhívják magukra a figyelmet, és más hasonló elmésségek, melyek közös vonása, hogy a toleranciának és az empátiának az írmagja is hiányzik belőlük. Mindenki mindent jobban tud a másiknál, és ha valaki másképpen vélekedik valamiről, azt lehülyézik, az visszahülyéz, és beindul a “ki a nagyobb barom” verseny.  Ha lehetne elektronikus ütésváltást rendezni, csak úgy fröcsögne a vér a cyber térben. Annyira szeretném tudni, kik ezek az emberek, és hogy viselik a kritikát, vagy ha valaki marhaságokat terjeszt velük kapcsolatban, és mennyire tartják magukat toleráns embernek.

Anorexiás volt, drogozott (állítólag), nevetségesen nagyra töltette fel az ajkait; és akkor mi van? Színésznőnek remek volt, de ez szinte sehol nem hangzik el a haláláról szóló hírekben és hozzászólásokban.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: