Bodolaiék nyaralnak

A rock’n’roll nevében kikérem magamnak, hogy a Jóban Rosszban Böbéje ezt a kifejezést rikongassa szánalmas nyaralásuk közben, ráadásul a TV2 meg van győződve arról, hogy ez olyan de annyira „cool”, hogy naponta százszor ezzel promózzák a gagyiság Guiness rekordját tartó sorozatot. Ahogy a Világ Legnagyobb Ripacsa címre méltán pályázó Cseke Katinka (Bajor Imrével szoros versenyben) kiejti a ’rakkenroll’-t a száján, az a rock’n’roll életérzés, műfaj, kultusz meggyalázása, Jim Morrison, Jimmy Hendrix, Joe Strummer, Kurt Cobain és a Ramonesek sírjának meggyalázása, Iggy  Pop, Lou Reed, Mr. Lemmy Kilmister, Jimmy Page, Mick Jagger, Marianne Faithfull, Steve Jobs, Amelia Earhart, Scott Fischer (hegymászó) és Paul Watson (Sea Shepherd) arcul köpése. Ezért a förtelemért az egész stábnak kiutalom az „Akik nem érdemlik meg a fizetésüket” jelölést, Cseke Katinka „színésznőnek” kettőt is. Vagy hármat.

Scott Fischer

Ja, és ne feledkezzünk meg a férj, Bandi részeg alakításáról sem, ami egész egyszerűen egy SZÉGYEN. Még a sorozat csak kvarkokban mérhető színvonalához képest is szégyen. Egyetlen pirinyó mentsége, hogy részeget nagyon kevesen tudnak jól játszani, csupán egyetlen hiteles alakítást tudok felidézni, a Tűzvonalban sorozat nemtom melyik évadában Blaskó Péterét, aki részegnek álcázva magát tartott terepszemlét a Bordás-féle társaságnál. (Mindez persze nem kompenzálja a sorozat egyéb hiányosságait.)

Reklámok

6 hozzászólás to “Bodolaiék nyaralnak”

 1. Végtelenül intelligens beszélgetőpartner vagyok, de ehhez sajnos nem tudok hozzászólni. Le a tévével, a tévésorozatokkal és a népbutítással!

 2. drotosvizsla Says:

  Ez a Te szerencséd, addig örülj, amíg nem tudsz hozzászólni. Én sajnos TV-függő vagyok…

 3. Nna, kikérdeztem a kollégámat, aki nézi a sorozatot, meg általában is filmfüggő. Azt állította, hogy a Jóban rosszbant úgy harangozták be, hogy itt aztán igazi színjátszást láthat az ember, mert itt igazi színészek játszanak, nem úgy, mint a kávézós sorozatban.

 4. Tényleg így harangozták be, és a szereplők nagy része tényleg játszik valamilyen színházban is. Ezért is akkora SZÉGYEN a teljesítményük.
  Cseke K. volt egy főzősműsorban is, ott is borzalmas volt.

 5. Ma reggel azt mondta Zonnensájn kollégám, hogy (szó szerint idézem) “mindjárt sírok, annyira várom a következő részt”
  Most má’ mindenképpen meg kell nézzek egy részt!

 6. Én már akkor tuttam, hogy az Iboly nem halt meg, amikor nem lett meg a hullája!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: