Ránctalanító világszabadalom

Ma a Két testőr c. életmódmagazinban egy hatékony ránckisimító – és megelőző hatású kígyóméreg kezelést mutattak be. A kígyóméreg ugyanis – a botoxhoz hasonlóan – gátolja a mimikai izmok mozgását (magyarul lebénítja), így megelőzhető a ráncok kialakulása. Ezen most gondolkodtam el először: képesek lebénítani a képüket, hogy ne legyenek ráncosak? Most erre mit mondjak?

Aztán kiderült, egy nagy fittyfenét kígyóméreg ez, hisz növényekből vonják ki a hatóanyagot. De akkor miért kell kígyómérget mondani, kedves műsorvezetők, he? Mert így jobban hangzik? Misztikusabb?

A krém hátránya, hogy lassan fejti ki hatását. Hogy drága embertársaimnak addig se kelljen nevetőráncai miatt szenvednie, azt javaslom, végeztessenek el magukon egy 3 alkalomból álló elektrosokk kezelést, a bátrabbak és a tökéletesség hívei egészítsék ki egy lobotómiával. A hatás azonnali és végleges, zöldségként garantáltan nem fognak többé nevetni, sírni, arcbőrük szép feszes marad életük végéig, a szájukon kicsorgó nyál pedig még hidratál is. Aki ragaszkodik az öntudatához, vágassa át a VII. agyidegét,  az ennek nyomán fellépő arcideg bénulás is végleg hazavágja a mimikai ráncokat.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: